0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
1 szt - Kalafior kliknij w kalafior aby zobaczyć przepis
1 szt - Cukinia mała
1 paczka - Fasolka szparagowa mrożona zółta i zielona
1/2 kostki - Ser grana padano może byc inny ulubiony np. mozarella
2 łyżki - Olej rzepakowy
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Zapiekane warzywa

Pora dnia:
  • 40 min
  • Porcji 4
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1.Kalafior wykonany wg przepisu:  Pieczony kalafior

2.Fasolkę przelać zimną wodą, przesypać do miski,  wymieszać z solą, pieprzem i łyżką oleju. Rozłożyć na blaszce do pieczenia, zetrzeć na wierzch ser grana padano.

3. Cukinię umyć, pokroić w talarki, doprawić solą, wymieszać z łyżką oleju. Ułożyć na blaszce do pieczenia, zetrzeć ser grana padano.

4. Zapiec wszystkie warzywa 25 minut w temperaturze 200 stopni.

PS. Propozcyja podania z kotlecikami wege, bądź nuggetsami z kurczaka.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
1679577272858
poprzednie
Dorsz ze szpinakiem
1679827442737
następne
Błyskawiczne drożdżówki twarogowe
1679577272858
poprzednie
Dorsz ze szpinakiem
1679827442737
następne
Błyskawiczne drożdżówki twarogowe

Dodaj komentarz

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here