0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
0.5 szt - Kapusta pekińska
2 szt - Jabłka mniejsze
SKŁADNIKI NA SOS
0.5 szkl - Jogurt naturalny
1 łyżka - Ocet jabłkowy
0.5 łyżeczki - Miód płynny
1 łyżeczka - Chrzan tarty
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Surówka z kapusty pekińskiej z chrzanem

Cechy dania:
  • Pikantne
  • Słone
Pora dnia:
  • 15 min
  • Porcji 3
  • Łatwe

Składniki

  • SKŁADNIKI NA SOS

Przygotowanie

Udostęnij
  1. Kapustę umyj i posiekaj na cienkie paseczki, jabłka obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
  2. Wszystkie składniki na sos dokładnie wymieszać i połącz z kapustą z jabłkami. Ponownie wymieszaj.

SMACZNEGO 🙂

   Surówka z kapusty pekińskiej z chrzanem

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
Kotlety jajeczne
poprzednie
Kotlety jajeczne
Bułeczki zapiekane z cebulą (cebulaki)
następne
Bułeczki zapiekane z cebulą (cebulaki)
Kotlety jajeczne
poprzednie
Kotlety jajeczne
Bułeczki zapiekane z cebulą (cebulaki)
następne
Bułeczki zapiekane z cebulą (cebulaki)

Dodaj komentarz