0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
4 szt - Bułka kajzerka
3 szt - Cebula
1 szt - Jajka
1 łyżka - Mąka pszenna
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Bułeczki zapiekane z cebulą (cebulaki)

Cechy dania:
  • Słone
  • 15 min
  • Porcji 4
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Cebule obrać, umyć i pokroić w drobną kostkę. Wszystkie pozostałe składniki wymieszać z cebulą i doprawić do smaku, wymieszać.

2. Bułki pokroić na połówki, następnie na każdą z nich położyć równomiernie farsz.

3. Na patelni rozgrzać olej lubi oliwę z oliwek, następnie każdą bułkę odwrócić farszem do dołu i podsmażyć około 2/3 minuty.

4. Aby bułeczki były chrupiące chwilę należy podgrzać je na elektrycznym opiekaczu lub w piekarniku.

SMACZNEGO 🙂

Bułeczki zapiekane z cebulą (cebulaki)

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
Surowka z kapusty pekinskiej z chrzanem
poprzednie
Surówka z kapusty pekińskiej z chrzanem
Kakaowe ciastka
następne
Kakaowe ciastka
Surowka z kapusty pekinskiej z chrzanem
poprzednie
Surówka z kapusty pekińskiej z chrzanem
Kakaowe ciastka
następne
Kakaowe ciastka

Dodaj komentarz

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here