0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
250 g - Twaróg półtłusty
120 g - Ser żółty
2 szt - Jajka
0,6 szkl - Mąka pszenna
0.4 szkl - Mleko
pęczek - Szczypiorek
pół łyżeczki - Proszek do pieczenia
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Pyszna twarogowo serowa tarta z patelni

Cechy dania:
  • Słone
Pora dnia:
  • 20 min
  • Porcji 1
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Twaróg rozgnieść widelcem, ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, szczypiorek drobno pokroić.

2. Wyżej wymienione oraz wszystkie pozostałe składniki dokładnie wymieszać, doprawić do smaku, masę wylać na patelnię, która nie przywiera. Smażyć po kilka minut z każdej strony.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
8c327b09b8fd3845cb0ef489
poprzednie
Sernik z orzechowym spodem, z dodatkiem malin
551c3161f774e2a8fa615b6f
następne
Śledzie z suszonymi pomidorami i pieczonym czosnkiem
8c327b09b8fd3845cb0ef489
poprzednie
Sernik z orzechowym spodem, z dodatkiem malin
551c3161f774e2a8fa615b6f
następne
Śledzie z suszonymi pomidorami i pieczonym czosnkiem

Dodaj komentarz