0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
0.5 kostki - Szpinak mrożony
1 szt - Cebula
1 ząbek - Czosnek niedźwiedzi duży
0.5 paczki - Makaron typu rurki
0.5 słoika - Pomidory suszone
125 g Łosoś z koprem wędzony na gorąco
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Makaron z łososiem

Cechy dania:
  • Słone
  • Wege
Pora dnia:
  • 30 min
  • Porcji 2
  • Średni

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

2. Cebulę kroimy w kosteczkę i zarumieniamy na oleju, dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek oraz szpinak, smażymy do miękkości, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

3. Dodajemy pokrojone pomidory w oleju, podsmażamy. Dodajemy ugotowany makaron, mieszamy. Danie zdobimy kawałkami łososia.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
2b9ece632a08c822cda1ceb1
poprzednie
Mini pizze z ciasta francuskiego
e05b38388373c5bb9fca99ed
następne
Pudding bananowo truskawkowy
2b9ece632a08c822cda1ceb1
poprzednie
Mini pizze z ciasta francuskiego
e05b38388373c5bb9fca99ed
następne
Pudding bananowo truskawkowy

Dodaj komentarz

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here