0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
1 szt - Jogurt naturalny 180 g
150 g - Truskawki u mnie mrożone
3 szt - Banany
DODATKI: płatki owsiane, musli, borówki, winogrono, rozdrobnione orzechy laskowe i migdały

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Pudding bananowo truskawkowy

Cechy dania:
  • Słodkie
  • 15 min
  • Porcji 3
  • Łatwe

Składniki

  • DODATKI: płatki owsiane, musli, borówki, winogrono, rozdrobnione orzechy laskowe i migdały

Przygotowanie

Udostęnij

1. Truskawki jeżeli są mrożone lekko odmrażamy. Oczywiście w sezonie używam świeżych truskawek.

2. Jogurt, banany oraz truskawki miksujemy. Przelewamy do miseczek.

3. Dekorujemy ulubionymi składnikami: u mnie płatki owsiane, musli, borówki, winogrono, rozdrobnione orzechy laskowe i migdały.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
5e584c1b9c21cb0a0f77ee9a
poprzednie
Makaron z łososiem
c40d1143c8a20608f7d240c4
następne
Twarogowe rogaliki
5e584c1b9c21cb0a0f77ee9a
poprzednie
Makaron z łososiem
c40d1143c8a20608f7d240c4
następne
Twarogowe rogaliki

Dodaj komentarz