0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
300 g - Ziemniaki 7 szt
300 g - Filet z łososia
4 szt - Cebula dymka
1 łyżka - Musztarda dijon
2 łyżki - Oliwa lub olej
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Kotleciki z łososia

Cechy dania:
  • Słone
Pora dnia:
  • 30 min
  • Porcji 3
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę.  Ugotować do miękkości, odcedzić i dokładnie posiekać.

2. Łososia obrać ze skóry i pokroić na małe kawałki. Cebulkę drobno posiekać.

3. Wszystkie składniki łącznie z przyprawami umieścić w misce i dokładnie wymieszać. Z masy uformować kotleciki i wyłożyć na blaszkę pokrytą papierem do pieczenia.

4. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Wstawić kotlety i zapiekać około 30 minut. Podawać z ulubionymi dodatkami.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
1703025440203
poprzednie
Placek ze śliwkami
tortilla na śniadanie
następne
Tortilla na śniadanie
1703025440203
poprzednie
Placek ze śliwkami
tortilla na śniadanie
następne
Tortilla na śniadanie

Dodaj komentarz

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here