0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
200 g - Twaróg półtłusty
pęczek - Szczypiorek
1 pęczek - Rzodkiewka
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

Cechy dania:
  • Słone
  • 20 min
  • Porcji 3
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Twaróg rozgniatamy dokładnie widelcem.

2. Rzodkiewki kroimy w półplasterki, szczypiorek drobno kroimy.

3. Ww. składniki mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Gotowy twarożek wykładamy na kanapki, przystrajamy natką pietruszki. Zajadamy z dodatkiem czerwonej papryki.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
6b1e303dd56972f5fcce0c5d
poprzednie
Tarta ze śliwkami
1673975341747
następne
Zupa meksykańska
6b1e303dd56972f5fcce0c5d
poprzednie
Tarta ze śliwkami
1673975341747
następne
Zupa meksykańska

Dodaj komentarz