0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
3 szt - Tortilla pełnoziarnista
1 szt - Tuńczyk w zalewie własnej
4 szt - Jajka
2 łyżki - Kukurydza konserwowa
2 szt - Ogórek kiszony duże
Sól do smaku
Pieprz do smaku
2 łyżki Majonez

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Tortilla z tuńczykiem

Cechy dania:
  • Słone
  • 20 min
  • Porcji 3
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1.Jajka ugotować na twardo, po wystudzeniu zetrzeć je na tarce o dużych oczkach.

2.Ogórki kiszone także zetrzeć  na tarce o dużych oczkach. Tuńczyka odsączyć z zalewy.

3.Wszystkie składniki łącznie z kukurydzą wymieszać oraz doprawić do smaku.

4. Każdy placek tortilli przesmarować lekko majonezem, nałożyć farsz i zwinąć. Zapiec w opiekaczu do zarumienienia tortilli.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
1684329828400
poprzednie
Zapiekane gołąbki bez zawijania
1685444831386
następne
Czekoladowy tort z owocami
1684329828400
poprzednie
Zapiekane gołąbki bez zawijania
1685444831386
następne
Czekoladowy tort z owocami

Dodaj komentarz