0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
250 g - Twaróg półtłusty
1 szkl - Mąka
2 szt - Jajka
3 łyżeczki - Cukier brązowy
0.5 łyżeczki - Soda oczyszczona
0.5 l - Olej rzepakowy
do oprószenia pączków

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Mini twarogowe pączki

Cechy dania:
  • Słodkie
Pora dnia:
  • 30 min
  • Porcji 1
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Wszystkie składniki mieszamy łyżką. Rozgrzewamy olej. Nakładamy porcję ciasta łyżką na olej, smażymy do zarumienienia i kilkukrotnie obracamy, żeby ciasto nie było surowe w środku.

2. Po wystygnięciu prószymy pączusie cukrem pudrem.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
c992272c8f116615f1314e56
poprzednie
Deser z kremem i musem brzoskwiniowym
730d603c0873c52b3a7015c6
następne
Śniadaniowa sałatka
c992272c8f116615f1314e56
poprzednie
Deser z kremem i musem brzoskwiniowym
730d603c0873c52b3a7015c6
następne
Śniadaniowa sałatka

Dodaj komentarz