0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
6 kromek - Chleb żytni pełnoziarnisty
3 garście - Swieża rukola
kilkanaście sztuk - Pomidorki koktajlowe
połowa jednej Makrela
1 szt - Awokado
Sól do smaku
Pieprz do smaku
Bazylia suszona do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Pyszne kanapki z awokado i makrelą

Cechy dania:
  • Słone
  • 20 min
  • Porcji 2
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Kilka kromek pełnoziarnistego pieczywa smarujemy awokado. Na każdą kromkę nakładamy garstkę świeżej rukoli, a następnie porcje makreli.

2. Pomidorki koktajlowe myjemy i kroimy na połówki lub ćwiartki i nakładamy na wierzch kanapki. Każdą kanapkę doprawiamy lekko do smaku i posypujemy suszoną bazylią.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
28e0a1670c6548b2cc5cdbd6
poprzednie
Twarogowe pankejki
22be0b745ea9b1f80ff5b1d4
następne
Omlet z makrelą i pomidorem
28e0a1670c6548b2cc5cdbd6
poprzednie
Twarogowe pankejki
22be0b745ea9b1f80ff5b1d4
następne
Omlet z makrelą i pomidorem

Dodaj komentarz