0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
puszka - 130 g - Tuńczyk w zalewie własnej
6 szt - Jajka
1 lub 2 łyżki - Majonez
1 lub 2 łyżki - Jogurt naturalny
połowa - Por
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Pyszna pasta kanapkowa z tuńczyka

Cechy dania:
  • Słone
  • 20 min
  • Porcji 1
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Tuńczyka odsączamy z zalewy, drobno kruszymy.

2. Do tuńczyka dodajemy starte na dużych oczkach, ugotowane na twardo jajka oraz drobno pokrojonego pora.

3. Do wszystkiego dodajemy przyprawy, majonez i jogurt, dokładnie mieszamy. Smarujemy kanapeczkę, posypujemy porem, zajadamy 🙂

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
95c90e2bd45fcdeed891fb69
poprzednie
Kotleciki z indyka pod pierzynką
6c2071eeb95041d100b93915
następne
Owsiane batoniki
95c90e2bd45fcdeed891fb69
poprzednie
Kotleciki z indyka pod pierzynką
6c2071eeb95041d100b93915
następne
Owsiane batoniki

Dodaj komentarz