0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
3 szklanki - Cukinia
1 szt - Marchew duża
2 szt - Cebula
4 ząbki - Czosnek niedźwiedzi
1/4 szkl - Olej rzepakowy
1/2 szkl - Kasza manna
4 szt - Jajka
0.5 łyżeczki - Kurkuma
0.5 łyżeczki - Curry
połowa pęczka - Natka pietruszki
połowa pęczka - Koperek
gałązka - Bazylia
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Pasztet z cukinii

Cechy dania:
  • Słone
  • Wege
  • 30 min
  • Porcji 1
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Cukinię oraz marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach.

2. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, czosnek przecisnąć przez praskę.

3. Natkę pietruszko, bazylię oraz koperek drobno posiekać.

4. Wszystkie składniki z przepisu połączyć i dokładnie wymieszać. Piekarnik nagrzać do 200 stopni, keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, wyłożyć masę, piec około 60 min.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
original 692b3fd154a0b2efd4b0eb7afa6d81bd 1
poprzednie
Pomidorowe tortellini z serem ricotta i szpinakiem
4b273e2417f57389ef8bd2de
następne
Kuleczki crunches oblane czekoladą z płatkami pomarańczy
original 692b3fd154a0b2efd4b0eb7afa6d81bd 1
poprzednie
Pomidorowe tortellini z serem ricotta i szpinakiem
4b273e2417f57389ef8bd2de
następne
Kuleczki crunches oblane czekoladą z płatkami pomarańczy

Dodaj komentarz