0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
1 opakowanie - Tortellini u mnie ze szpinakiem i serem ricotta
1 szt - Cebula
1 opakowanie - Fasolka szparagowa u mnie mrożona zielona i żółta
2 garście - Pomidorki koktajlowe
Sól do smaku
Pieprz do smaku
1 łyżeczka - Sezam
1 łyżeczka - Bazylia suszona

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Tortellini z fasolką

Cechy dania:
  • Słone
Pora dnia:
  • 30 min
  • Porcji 2
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Cebulkę kroimy w kosteczkę i podsmażamy na oleju do zarumienienia.

2. Tortellini i fasolkę gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Po ugotowaniu dodajemy do cebulki, chwilę smażymy, doprawiamy do smaku.

3. Dekorujemy pomidorkami, posypujemy suszoną bazylią i sezamem.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
c40d1143c8a20608f7d240c4
poprzednie
Twarogowe rogaliki
afcb3049fc65a0e0f0c06969
następne
Trójsmakowe ciasteczka drożdżowe
c40d1143c8a20608f7d240c4
poprzednie
Twarogowe rogaliki
afcb3049fc65a0e0f0c06969
następne
Trójsmakowe ciasteczka drożdżowe

Dodaj komentarz