Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.
1.Mmakaron collezione gotujemy w osolonej wrzącej wodzie, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2. Dużą cebulę kroimy w piórka i podsmażamy do zarumienienia, 1 cukinię trzemy na tarce o dużych oczkach, dodajemy do cebuli, smażymy do miękkości, solimy do smaku. Na koniec dodajemy duży ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę, mieszamy.
3. Dodajemy ugotowany makaron, mieszamy. Śmietanę 18 % łączymy ze śmietaną 30 %, mieszamy i wlewamy na patelnię, doprawiamy pieprzem, dosypujemy starty żółty ser, mieszamy.
4. Wykładamy na talerz, ozdabiamy pomidorkami koktajlowymi i posypujemy szczypiorkiem. Podajemy z czym chcemy, albo zajadamy bez niczego. U mnie danie podane z włoskimi dukatam i z kaszy pęczak-firma dobra kaloria, pycha!!!
SMACZNEGO 🙂