0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
2 szt - Bułka do burgera
4 plastry - Ser żółty
2 garście - Mix sałat
1 szt - Pomidor
1 lub 2 szt - Ogórek kiszony
2 szt - Kotlet do burgera u mnie kotlet roślinny z firmy Dobra Kaloria
SOS
3 łyżki - Ketchap
3 łyżki - Majonez
3 łyżki - Musztarda
1 szt - Cebula

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Domowe burgery

Cechy dania:
  • Słone
Pora dnia:
  • 30
  • Porcji 2
  • Łatwe

Składniki

  • SOS

Przygotowanie

Udostęnij

1. Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę. Następnie wszystkie składniki na sos łączymy i mieszamy.

1. Bułki do burgerów podpiekamy w piekarniku lub domowym elektrycznym grilu, kotleta podsmażamy z każdej strony po 3 min.

2. Spód bułki smarujemy gotowym sosem, nakładamy lekko roztopiony plaster sera, kotlet, ponownie plaster sera, mix sałat, pomidora, ogórka. Wszystko przykrywamy drugą częścią bułki, którą także lekko smarujemy sosem.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
2de7e1455b1dac3f24c175e8
poprzednie
Brokułowy obiadek
7d97cc781f5f9c9827d9b333
następne
Koktajl kefirowy z malinami i jagodami
2de7e1455b1dac3f24c175e8
poprzednie
Brokułowy obiadek
7d97cc781f5f9c9827d9b333
następne
Koktajl kefirowy z malinami i jagodami

Dodaj komentarz

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here