![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/2de7e1455b1dac3f24c175e8-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/2de7e1455b1dac3f24c175e8-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/d82f33ec5638a2b6bb055ced-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/d82f33ec5638a2b6bb055ced-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/e07a5dc4fe4f6d58b631f73b-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/e07a5dc4fe4f6d58b631f73b-400x400.jpg)
Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.
1. Cebulę kroimy w piórka i smażymy do zarumienienia na odrobinie oleju, dodajemy cukinię pokrojoną w pół talarki, smażymy do miękkości, solimy do smaku.
2. W między czasie gotujemy różyczki brokuła al dente, oraz makaron tagliatelle z czosnkiem niedźwiedzim, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
3. Do cebuli i cukinii dodajemy suszone pomidory z zalewy, pokrojone w kosteczkę. Następnie dodajemy (u mnie) cząstki wegetariańskie sojowe/mogą być również wcześniej usmażone cząstki piersi z kurczaka. Wszystko mieszamy.
4. Na talerzu wykładamy porcję ugotowanego makaronu, na niego wykładamy porcję z patelni, dodajemy różyczki brokuła oraz posypujemy drobinkami orzeszków.
SMACZNEGO 🙂