0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
4 szt - Jajka
4 łyżki - Mąka pszenna lub inny typ np orkiszowa
1 szt - Cebula czerwona bądź biała
0.5 kostki - Ser żółty 2 porządne garście
pęczek - Szczypiorek niewielki
2 szt - Ogórek kiszony
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Tosty bez chleba

Cechy dania:
  • Słone
  • 20 min
  • Porcji 2
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1.Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę. Szczypiorek drobno posiekać. Ogórki pokroić także w drobną kostkę.

2. Jaja wbić do miski, roztrzepać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać mąkę i wszystkie pozostałe składniki. Dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku.

3. Masę wyłożyć równomiernie do nagrzanego opiekacza i zapiekać około 10 min. Wyjąć i pokroić w trójkąty.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
1688661208519
poprzednie
Domowe lody mango – ananas
1689189910706
następne
Pomidorowo-ogórkowa sałatka śniadaniowa
1688661208519
poprzednie
Domowe lody mango – ananas
1689189910706
następne
Pomidorowo-ogórkowa sałatka śniadaniowa

Dodaj komentarz