0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
1/2 główki - Kapusta czerwona mała kapusta
kawałek Seler mniej niż połowa
1 szt - Marchew duża -
1 szt - Jabłko duże
1 łyżka - Jogurt naturalny
1 łyżka - Sok z cytryny
Pieprz do smaku
Sól do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Obiadowa surówka z czerwonej kapusty

Cechy dania:
  • Kwaśne
  • Słodkie
  • Słone
Pora dnia:
  • 15 min
  • Porcji 3
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij
  1. Kapustę umyj i drobno poszatkuj.
  2. Marchew, seler i jabłko umyj, obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach (jabłko można zetrzeć ze skórką).
  3. Wszystkie składniki przełóż do miski, dodaj jogurt naturalny, sok z cytryny, sól oraz pieprz i dokładnie wymieszaj.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
1701096672256
poprzednie
Klopsiki w sosie pomidorowym
1701100121048 1
następne
Ciasteczka orzechowe
1701096672256
poprzednie
Klopsiki w sosie pomidorowym
1701100121048 1
następne
Ciasteczka orzechowe

Dodaj komentarz