0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
400 g - Twaróg półtłusty
1 szt - Jajka
5 łyżek - Mąka pszenna
2 łyżki - Cukier puder lub erytrytol
1 łyżka - Olej rzepakowy

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Placuszki twarogowe

Cechy dania:
  • Słodkie
  • 20 min
  • Porcji 3
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Wszystkie składniki łączymy i mieszamy.

2. Formujemy placuszki, obtaczamy w mące i smażymy z obu stron do zarumienienia.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
15c9792c8fd604f36498f5b4
poprzednie
Sałatka z rukolą i ananasem
34cad63d0faa1ef886d465a2
następne
Bułka z jajkiem sadzonym
15c9792c8fd604f36498f5b4
poprzednie
Sałatka z rukolą i ananasem
34cad63d0faa1ef886d465a2
następne
Bułka z jajkiem sadzonym

Dodaj komentarz