0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
400 g - Twaróg sernikowy
2 szt - Jajka
3 łyżki - Jogurt grecki
3 łyżki - Erytrytol lub cukier
1 łyżka - Mąka ziemniaczana
1 łyżeczka - Sok z cytryny
1 łyżeczka - Aromat waniliowy
50 g - Czekolada mleczna lub gorzka
0.5 szkl - Jagody czarne mogą być mrożone

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Mini serniczki z jagodami

Cechy dania:
  • Słodkie
Pora dnia:
  • 20 min
  • Porcji 12
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Wszystkie składniki na masę miksujemy około 3 minuty.

2. Masę nakładamy do foremek (3/4 wysokości), na wierzch każdego serniczka rozsmarowujemy pól łyżeczki roztopionej czekolady, a następnie kładziemy po łyżeczce jagód.

3. Pieczemy około 30 minut w 170 stopniach, góra dół.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
1678819085802 1
poprzednie
Kotlety mielone z ryżem i cukinią
1678822685116
następne
Racuchy drożdżowe z jabłkami
1678819085802 1
poprzednie
Kotlety mielone z ryżem i cukinią
1678822685116
następne
Racuchy drożdżowe z jabłkami

Dodaj komentarz