![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/7527638b56261634bbe73bed-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/7527638b56261634bbe73bed-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/15dab354553345a5fea34d1b-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/15dab354553345a5fea34d1b-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/889af5a03dffc01d874a76e4-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/889af5a03dffc01d874a76e4-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/d208a2b72cb1731825feb3c3-400x400.jpg)
![](https://blyskawiczneprzepisy.pl/wp-content/uploads/2023/01/d208a2b72cb1731825feb3c3-400x400.jpg)
Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.
1.Jaja gotujemy na twardo, awokado obieramy, usuwamy pestkę i rozgniatamy widelcem, skrapiamy sokiem z cytryny.
2. Tuńczyka odsączamy z zalewy, jaja ścieramy na tarce o dużych oczkach, cebulkę oraz ogórka drobno kroimy w kosteczkę.
3. Wszystkie składniki ze sobą łączymy i mieszamy, doprawiamy do smaku. Pastę nakładamy na krakersy i ozdabiamy kiełkami rzodkiewki.
SMACZNEGO