0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
1 szt - Marchew duża
5 łyżek - Masło orzechowe
2 łyżki - Olej kokosowy
2 łyżki - Miód
0.5 szkl - Mąka pełnoziarnista

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Ciasteczka marchewkowo- orzechowe

Cechy dania:
  • Słodkie
Pora dnia:
  • 20 min -
  • Porcji 1
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Marchewkę zetrzeć na dużych oczkach, dodać pozostałe składniki. Wszystko dokładnie wymieszać.

2. Formować kuleczki i lekko spłaszczyć.

3. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Ciasteczka piec 15, 20 min. Po wystygnięciu można je oprószyć cukrem pudrem lub polać lukrem przygotowanym z soku z cytryny i cukru pudru.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
5ef36b789dbb21a0e6bf5921
poprzednie
Kotleciki rybno – ziemniaczane
original 692b3fd154a0b2efd4b0eb7afa6d81bd 1
następne
Pomidorowe tortellini z serem ricotta i szpinakiem
5ef36b789dbb21a0e6bf5921
poprzednie
Kotleciki rybno – ziemniaczane
original 692b3fd154a0b2efd4b0eb7afa6d81bd 1
następne
Pomidorowe tortellini z serem ricotta i szpinakiem

Dodaj komentarz