0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
połowa - Arbuz połowa mini arbuza
połowa 1 szt - Ogórek długi
1 opakowanie 200 g Serek wiejski
pęczek Szczypiorek
Sól do smaku
Pieprz do smaku

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Arbuzowa przekąska z serkiem wiejskim

Cechy dania:
  • Słodkie
  • Słone
  • 20 min
  • Porcji 2
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Środek arbuza oraz ogórka pokroić w kostkę.

2. Serek wiejski początkowo wymieszać z ogórkiem, doprawić do smaku, dodać szczypiorek i na sam koniec pokrojonego arbuza. Delikatnie wymieszać, przełożyć do wydrążonego z miąższu arbuza i zajadać 🙂

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
f4c625c146aa25e1d861a121
poprzednie
Brokułowa sałatka
28e0a1670c6548b2cc5cdbd6
następne
Twarogowe pankejki
f4c625c146aa25e1d861a121
poprzednie
Brokułowa sałatka
28e0a1670c6548b2cc5cdbd6
następne
Twarogowe pankejki

Dodaj komentarz