0 0

Udostępnij w Social Mediach:

Możesz również skopiować i udostępnić ten link

Składniki

Liczba porcji:
1 szkl - Wiórki kokosowe
1 szkl - Płatki migdałowe
1 szkl - Płatki owsiane drobne
2 szt - Jajka
1 łyżka - Mąka jaglana
2 łyżki - Mąka pszenna
1 łyżeczka - Olejek waniliowy
2 łyżeczki - Syrop klonowy opcjonalnie, można dodać więcej erytrytolu
1 łyżka - Erytrytol
5 kostek - Czekolada gorzka
do posypania ciasteczek - Sezam

Dodaj przepis do zakładki

Musisz się zalogować lub zarejestrować, aby dodać do ulubionych ten przepis.

Ciasteczka kokosowo migdałowe

Cechy dania:
  • Słodkie
Pora dnia:
  • 30 min
  • Porcji 1
  • Łatwe

Składniki

Przygotowanie

Udostęnij

1. Wszystkie składniki (oprócz czekolady i sezamu) dokładnie wymieszać, uformować wilgotnymi dłońmi ciasteczka i wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, posypać sezamem, lekko ugnieść.

2. Piec około 20 minut w temperaturze 180 stopni.

3. Rozpuścić czekoladę, ostygnięte ciasteczka udekorować.

SMACZNEGO 🙂

Aneta

Uwielbiam gotować. To moja pasja i alternatywa na spędzanie wolnego czasu.

Recenzje przepisów

Nie ma jeszcze recenzji dla tego przepisu, użyj formularza poniżej, aby dodać komentarz
c0ea885950ba785fde67425e
poprzednie
Pizza z cukinii
280878ceae2959b017bac899
następne
Pieczony kalafior
c0ea885950ba785fde67425e
poprzednie
Pizza z cukinii
280878ceae2959b017bac899
następne
Pieczony kalafior

Dodaj komentarz

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here